Termeni si conditii

Website-ul www.iecamasibluze.ro este proprietatea IF Molnos AM Ferenc, societate înregistrata la Oficiul Comertului cu numarul F19/1885/2003 CUI 9110120 si functioneaza conform legislatiei romane in domeniul de activitate. Sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii, IF Molnos AM Ferenc va ofera accesul si utilizarea site-ului www.iecamasibluze.ro. Utilizarea website-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin. Pe site se poate crea un cont propriu care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite. Este interzisa folosirea website-ului in alte scopuri decat cele mentionate. IF Molnos AM Ferenc are dreptul sa execute modificari asupra continutului website-ului www.iecamasibluze.ro, poate sista furnizarea informatiilor, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane.

 

Protectia datelor personale

IF Molnos AM Ferenc inregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevazute de legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform notificarii cu numarul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data de 25.02.2009.

 

Crearea unui cont

Pentru a comanda produse de pe site-ul www.iecamasibluze.ro trebuie să vă creați un cont de utilizator prin completarea formularului de înregistrare. Acest formular conține următoarele date cu caracter personal : nume, prenume, CNP, email, adresă, datele firmei, număr de telefon, parolă. Responsabilitatea de pastrare in siguranta a acestor informatii revine dumneavoastra. La crearea unui cont, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, complete si actuale despre dumneavoastra.

Ne rezervam dreptul de a bloca accesul la utilizarea serviciului in cazul in care nu respectati aceasta obligatie

Produsele

Toate produsele comercializate de IF Molnos AM Ferenc sunt produse noi, si vor fi livrate in limita stocului disponibil. Produsele livrate pot avea diferente mici de culoare sau aspect fata de imaginile publicate pe pagina web. Preturile produselor includ taxa pe valoare adaugata, dar nu includ taxele de livrare.

Comanda

Cumparatorul poate efectua comenzi prin adaugarea produsului/lor in cosul de cumparaturi urmand apoi pasii in care va introduce detaliile de contact si de livrare. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi in lipsa finalizarii comenzii nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi si implicit nici rezervarea automata a produsului.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul agreaza ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate.

 

Procesarea comenzilor

Dupa inregistrarea comenzii, veti primi un e-mail de confirmare si veti fi contactat si telefonic. Produsele sunt de regula livrate in termen de 3-4 zile.

 

 Informatii despre livrare

Taxa de transport este de 19 RON, si gratuit in cazul in care valoarea comenzii depaseste 300 RON. Daca livrarea nu se efectueaza in termenul estimat, va rugam sa ne contactati pentru urgentarea livrarii.

Modalitati de plata

Metoda de plata acceptata este Plata Ramburs la Livrare, curierul va emite o chitanta.

Protectia cumparatorului

 

Cumparatorul are dreptul sa notifice prin e-mail, telefon pe vanzator asupra faptului ca renunta la cumparare, fara penalitati, in termen de 14 zile calendaristice calculate de la primirea produsului. Returnarea produsului se poate face prin curierat rapid, cu conditia ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Conform ordinului ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor, aveti dreptul sa va exprimati parerea referitoare la bunurile pe care le comercializam sunand la Protectia consumatorului telefon TEL INFO – CONSUMATOR: 0800 080 999 line telefonica cu apelare gratuita.

Prevederi tranzitorii si finale

Acești Termeni, împreună cu acele articole care au devenit parte din acești Termeni prin referire, alcătuiesc întreaga înțelegere dintre noi și dumneavoastră în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru, și înlocuiește orice înțelegeri sau acorduri anterioare (vorbite sau scrise) cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru.